برگزاری مسابقات بین دانشکده ای مشاعره

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 صفحه بعدی

برگزاری مسابقه نهایی مشاعره در دانشگاه علوم پزشکی بابل
بنا به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی ودانشجویی مرحله نهایی مسابقه مشاعره روز یکشنبه مورخ 19/2/95 با شورو هیجان زایدالوصفی در سالن شهید شجاعیان برگزار شد.
دو شنبه 20 ارديبهشت 1395 ساعت 14:42

راهیابی سه تیم دانشجویی به مرحله نهایی مسابقه مشاعره
بنا به گزارش روابط معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،در ادامه مسابقات مشاعره که به همت کانون هنر شعر و ادب معاونت در حال برگزاری است . سه تیم پیرا پزشکی الف ، توانبخشی و پیرا پزشکی ب به مرحله نهایی این مسابقات راه یافتند .

برگزاری اولین دوره ی مسابقات استانی مشاعره به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بابل
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی ، اولین دوره ی مسابقات استانی مشاعره به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد .
يك شنبه 12 ارديبهشت 1395 ساعت 15:57

مناظره بزرگ سیاسی
يك شنبه 12 ارديبهشت 1395 ساعت 12:16

اردوی تفریحی فرهنگی سد شیاده
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی ،دفتر فرهنگی خوابگاه خواهران ,اردوی تفریحی فرهنگی سد شیاده را روز پنجشنبه مورخ 95/2/9برگزار نمود .
يك شنبه 12 ارديبهشت 1395 ساعت 9:22

اکران فیلم علمی ، تخیلی مریخی
بنا به گزارش معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل به همت کانون فیلم و عکس معاونت ، فیلم علمی تخیلی مریخی عصر روز سه شنبه مورخ 95/2/7 به کارگردانی ریدلی اسکات اکران گردید.

طرح غربالگری سرطان دهان
بنا بر گزارش معاوت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، کانون هلال احمر با همکاری دانشکده دندانپزشکی طرح غربالگری سرطان دهان را از 4 الی 6 اردیبهشت از ساعت 8 صبح لغایت 16 عصر به مرحله اجرا در آورد .
دو شنبه 6 ارديبهشت 1395 ساعت 11:56

مراسم اعتکاف دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل
بنا به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی ، مراسم معنوی اعتکاف همچون سالهای گذشته از سیزدهم تا پانزدهم رجب درمسجد امام علی (ع) دانشگاه برگزار می شود.

برگزاری مرحله دانشگاهی بیست و یکمین جشنواره قران وعترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور
مرحله دانشگاهی بیست و یکمین جشنواره قرآنی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در بخش های شفاهی و کتبی با حضور 430 نفر از اساتید , دانشجویان و کارکنان دانشگاه در تاریخ های 14و 18 اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد .

برگزاری کارگاه آموزشی«روزنامه نگاری در نشریات دانشجویی»
به دعوت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل و همکاری کانون نشریات دانشجویی معاونت ، کارگاه آموزشی روزنامه نگاری در نشریات دانشجویی با حضور فعالین نشریات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار گردید.
يك شنبه 29 فروردين 1395 ساعت 11:19

برگزاری مراسم لیله الرغائب در خوابگاه خواهران
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی ، دانشجویی مراسم لیله الرغائب به همت مدیریت فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه در اولین شب جمعه ماه رجب ( پنجشنبه 26 فروردین ) در نمازخانه خوابگاه خواهران برگزار گردید.
يك شنبه 29 فروردين 1395 ساعت 11:0

اطلاعیه وام ضروری و وام بنیاد علوی
چهار شنبه 25 فروردين 1395 ساعت 12:51

برگزاری مراسم سوگواری شهادت امام هادی (ع)
بنا به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی ، مراسم شهادت دهمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت امام هادی (ع) همراه با سخنرانی ، مداحی و قرائت زیارت جامعه کبیره روز یکشنبه مورخ 22/1/ 95 بعد ازنماز مغزب و عشاء در خوابگاههای دانشجویی خواهران و برادران به همت مدیریت فرهنگی و فوق برنامه برگزار شد .
سه شنبه 24 فروردين 1395 ساعت 15:15

اولین نشست کانونها و تشکلهای دانشجویی
بنا به گزارش معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، نشست صمیمانه کانونها و تشکلهای دانشجویی ، روزشنبه مورخ 95/1/22در سالن فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد .
دو شنبه 23 فروردين 1395 ساعت 11:2

برگزاری اولین جلسه رابطین فرهنگی
بنا به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، اولین جلسه رابطین فرهنگی روز شنبه مورخ 95/1/21 در سالن فرهنگ معاونت برگزار شد .
دو شنبه 23 فروردين 1395 ساعت 10:52

اهدای گل و شیرینی در خوابگاه های دانشجویی به مناسبت سال نو
بنا به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بابل، همزمان با آغاز سال نو و شروع به کار مراکز آموزشی، جناب آقای دکتر عموئی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با همراهی سایر مدیران معاونت با حضور در خوابگاه های دانشجویی با اهدای گل و شیرینی به دانشجویان , آغاز سال جدید و بهار طبیعت و شروع دوباره کار و تلاش را به دانشجویان تبریک گفته و آرزوی سالی سرشار از موفقیت و بهروزی برایشان از ایزد منان مسألت نمودند.
دو شنبه 23 فروردين 1395 ساعت 8:18

افتتاح ساختمان مرکزی ناظمه های خوابگاه خواهران
بنا به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بابل، ساختمان مرکزی ناظمه های خوابگاه خواهران با حضور جمعی از معاونین دانشگاه از جمله معاون توسعه،معاون فرهنگی و رئیس دفتر ریاست دانشگاه افتتاح گردید.
شنبه 21 فروردين 1395 ساعت 15:22

برگزاری مراسم روز شهید در دانشگاه علوم پزشکی بابل
بنا به گزارش معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل مراسم بزرگداشت روز شهید روز شنبه مورخ 94/12/22 در مسجد امام علی (ع) دانشگاه ودر جوار شهدای آرمیده دانشگاه برگزار شد.

برگزاری کارگاه آموزشی اندازه گیری و کنترل فشا رخون در دانشگاه علوم پزشکی بابل
بنا به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشگی بابل ، کارگاه یک روزه آموزشی اندازه گیری و کنترل فشا رخون به همت کانون هلال احمر معاونت تشکیل شد.

برگزاری مسابقات رایانه ای PS
بنا به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بابل، مسابقات رایانه ای PEC در دو گروه آقایان و خانمها با حضور نود نفراز دانشجویان تا دهم اسفند ماه سال جاری به همت کانون رایانه و کانون ورزش خواهران برگزار شد.
چهار شنبه 19 اسفند 1394 ساعت 13:45

برگزاری نهمین جشنواره نشریات دانشجویی سراسر کشور
نهمین جشنواره حضور نشریات دانشجویی کشور از تاریخ 10 الی 13 اسفند در دانشگاه تهران برگزار گردید.
چهار شنبه 19 اسفند 1394 ساعت 13:17

برگزاری سی و هشتمین جلسه کمیته اقتصاد مقاومتی دانشگاه
بنا به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل سی و هشتمین جلسه کمیته اقتصاد مقاومتی دانشگاه با حضور اعضاء در تاریخ 10/12/94 روز دوشنبه در دفترمعاونت برگزار شد.
چهار شنبه 19 اسفند 1394 ساعت 7:58

بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور ویژه اساتید،کارکنان و دانشجویان

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 صفحه بعدی